Det er tid til slagtning af klubbens lam. Skal du sikre dig et dyr..? (FOTO: JESPER VINZENTS)
Smørum Golfklub får slagtet lam i starten af uge 41 og 42 (fra 10. til 23. oktober).
Vi forventer en vægt på omkring 10-15 kilo pr. slagtet dyr. De vil fra slagteriet være grovparteret i køller, bove, flækket hals, bryst, halv ryg i koteletter og indmad, og leveres i separate poser.
Vi sælger kun hele dyr, så hvis man ønsker et halvt, må man finde en partner at dele med. Pris er 70 kr./kg. Det er en meget lav pris for lammekød af den kvalitet.
Lammene vil blive solgt efter først til mølle princippet, og skal bestilles ved mail til chefgreenkeeper Per Rasmussen. Ved afhentning betales med MobilePay til nummer 98132, og købet mærkes "lam". Der kan også betales direkte til økonomichef Linda Larsen i Sekretariatet.
Der vil være afhentning på eftermiddage 12. og 19. oktober, men alle købere vil modtage nærmere besked.
Smørum Golfklub bruger slagteriet Kosakgården i Slangerup, som er autoriseret til slagtning af økologisk kød.
Alle lam har græsset omkring golfklubbens baner i løbet af foråret og sommeren 2022.
Smørum Golfklub har haft får og lam siden 1996, hvor de græsset på ekstensive arealer af golfbanen med specielt fokus på at holde Stor Bjørneklo i ave. Golfbanen var i sin tidlige år slemt plaget af den invasive plante, men det har fårene hjulpet til at begrænse.