EM GULD TIL HERRERNE

Mads Laage trådte forkert, men heldigvis er der også bredde i eliten og en hasteindkaldt Mikkel Pedersen var lørdag med til at sikre EM Guld for herreklubhold på Troia i Portugal. Trofæet blev vundet i EGA regi, hvor et kvindehold fra Smørum netop har vundet sølv i samme format. I samme spilleperiode har Danmarks tre bedst placerede på amatørranglisten for kvinder i landsholdsregi, som alle er fra SGK, forsøgt at hente VM metal i Abu Dhabi i UAE. Det gik imidlertid langtfra som håbet...

< Tilbage
28-10-2023
Mads Heller var helt fordybet i osteklokken og scorede ikke bare pænt, men smadrede den 22 år gamle banerekord med en anden runde i 66 slag. Han endte individuelt på en delt 2. plads i turneringen Jens Kristian Thysted var stabilt spillende under hele turneringen og endte individuelt alene på 8. pladsen.

Alle tre fotos er skudt af Jesper Vinzents.
Mikkel Pedersen blev hasteindkaldt, da Mads Laage trådte forkert og skadede sin ankel. Trods de svære betingelser holdt han tungen lige i munden og var med til at sikre guldmedaljerne til Smørum.

BEMÆRK, OPDATERET NEDERST MED FOTOS FRA HJEMKOMSTEN


Trods udsigt til den rene fiasko vendte Smørums herrer den truede deroute til sand triumf. En skade på en spiller i første prøverunde betød, at han måtte trække sig. Derfor måtte en erstatning hidkaldes fra Danmark og hasteflyves til Lissabon. Det blev Mikkel Pedersen, som var en solid støtte for den helt eminente Mads Heller og Jens Kristian Thysted, der lørdag kunne modtage guldmedaljer på Troia ved European Men's Club Trophy.

"Det var ikke den måde jeg ønskede at slutte min 2023 sæson af på. Det er noget, jeg har det rigtig skidt med. da jeg aldrig trækker mig fra en turnering. Men jeg er blevet nødt til at gøre det, da jeg har for stor smerte i anklen, selv om jeg ville have gjort alt for at få en guldmedalje med hjem fra et EM. Men jeg kommer stærkt tilbage", sukkede Mads Laage efter at have trådt forkert i et waste area i første prøverunde.

Teksten fortsætter efter billedet af Mads Laages forbundne ankel...



Smerterne var for stærke til at han kunne fortsætte, og i samråd med Head Pro Jesper Overgaard Sørensen trak han sig fra turneringen.

Der var til gengæld ingen problemer med fysikken hos Mads Heller, der individuelt sluttede på en delt 2. plads i -2. Kun tre spillere ud af de 63 fuldførende var under par.

Mads Heller satte tillige banerekord undervejs i sin anden runde, som han gennemførte i 66 slag (-6, der opstod efter syv birdies, en bogey og resten i par).

Det var første gang i 22 år banerekorden blev forbedret på den lumske Robert Trent Jones bane på en lille halvø i Atlanterhavet ud for Portugals hovedstad Lissabon. Heller endte med 214 slag for turneringen, mens Jens Kristian Thysted individuelt ramte 8. pladsen alene med 221 slag. Den hasteindkaldte Mikkel Pedersen brugte 239 slag, men sluttede - trods de udfordrende omstændigheder - midt i feltet på en hæderlig delt 36. plads. Tydeligt. at den pludselige indkaldelse og rejse til Portugal kildrede nervespidserne, men på de sidste ni huller var Mikkel Pedersen ikke længere lunken, men ved at være drønvarm og fyrede for eksempel fire bidies af.

VM for kvinder i Abu Dhabi
Helt så succesrige var Smørums kvinder ikke i deres jagt på verdensmesterskabet i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). Natacha Høst Husted, Cecilie Leth-Nissen og Olivia Grønborg spillede i landsholdsregi, som de bedste danske kvinde på amatørernes verdensrangliste for kvinder, og havde derfor en landsholdstræner med, den tidligere Smørum træner Anders Danielsen. Resultat blev en lidt skuffende 28. plads ud af de deltagende 35 lande.

Jesper Overgaard Sørensen (bedre kendt som JOS) var med herrerne i Portugal, og han fik pludselig mere travlt end forventet med indkaldelse af reserve. Til gengæld kunne han juble over Mads Hellers eminente banerekord og en ny EM Guldmedalje til Smørum Golfklub. (Selfie i Portugal)



HJEMKOMSTEN TIL KØBENHAVNS LUFTHAVN:
Bliv medlem i Smørum
Kom godt igang
SGK er "Åben for alle. Go’ nok til de bedste...". Det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profilér din virksomhed, så du bliver en del af Smørum Golfklubs netværk. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer
Book din næste event i Smørum Golfklub - enten som en Company Day eller benyt vores møde-/konferencefaciliteter. Klik her.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Klar til golf
Borg & Bigum
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
CH Solutions
Smørum Vaskeriteknik
Caddie Golfrejser
Tømrermester Nørklit
Maler Barney
netavent
Epic Armoury
TEARK
DEKO
DS-DYRLUND
KI Rådgivende Ingeniør