Fordele for Smørum Golfklubs medlemmer

Medlemsfordele i 2019:
Gælder kun for Fuldtidsmedlemmer (se kontingentsatser)

Spil frit på alle baner i Smørum Golfklub.

•    40% på gæstegreenfee, når du selv spiller med i bolden.
•    Kr. 500,00 på boldkort til Driving Range. Efterfølgende kan du for kr. 1.000,00 få værdi for kr. 2.000,00, når du fylder kortet op.

Fordele for ungdomsmedlemmer (under 25 år):

Samme fordele som fuldtidsmedlemmer, dog kan gæstegreenfee kun benyttes til spil med andre juniorer som gæster, og IKKE med greenfee til voksne.

Der gives ikke kr. 500,00 i rabat på boldkort. Juniorer opnår i stedet 50% rabat på køb af rangebolde.

Ungdomsmedlemmer er ikke omfattet af aftaler med venskabsklubber med mindre det udtrykkeligt er anført. Aftalen er kun gældende for fuldt betalende fuldtidsmedlemmer.

Tilsvarende er gældende for Studiemedlemmer.

Flexmedlemmer:

I Smørum Golfklub betegner vi Flexmedlemmer som Intermedia-medlemmer, 9-huls medlemmer og Hverdagsmedlemmer. Er du medlem i en af de tre kategorier kan du frit spille på de baner, der er tilknyttet dit medlemskab.

Tager du gæster med på din bane i din kategori, kan der opnås en rabat på 20%, hvis du selv spiller med i bolden.

Bestyrelsens har besluttet at sætte loft over antal flexmedlemmer - dog undtaget Intermediate-medlemskab - på maksimalt 300 F-medlemmer (9 huls og Hverdagsmedlemmer). Loftet er indført pr. 1/1-2017.

 

Borg & Bigum

Smørum Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med virksomheden Borg & Bigum, en aftale som Memira Øjenklinik blandt andet har benyttet ved afvikling af Memira Open. Det resulterede i et ekstraordinært flot præmiebord til en superattraktiv pris!

Som medlem af Smørum Golfklub kan du nu købe en masse produkter til attraktive priser, så gå ind via nedenstående link og se hvilke produkter som kan friste dig!

BORG & BIGUM SAMARBEJDSAFTALE KLIK HER

Brugernavn: Frit valg
Password: golf

I aftale med Borg & Bigum har klubben forhandlet sig frem til en attraktiv gensidig samarbejdsaftale, hvor Borg & Bigum sponsorerer præmier til Erhvervsklubben Proud Partner og til efteråret afvikler Borg & Bigum en klubturnering, hvor de er hovedsponsor med flotte præmier.

Golfbreaks
Vi har indgået et samarbejde med Golfbreaks, som vil være synlige i Smørum Golfklub. Jesper Black Jensen fra Golfbreaks vil have træffetid i klubben (Se aktuelle tider under Aktiviteter). Ønsker du at kontakte Jesper kan det ske på mail eller mobil: +45 4068 2739. Vi glæder os til samarbejdet med Golfbreaks.

Vi håber, at I vil støtte vores samarbejdspartnere.

Bliv medlem i Smørum!
Kom godt igang
SGK er Åben for alle. Go’ nok til de bedste, og det er nemt at komme i gang. Klik her og læs mere om hvordan du bliver medlem.
Udvid dit netværk
Bliv Erhvervspartner
Synliggør og profiler din virksomhed og gør en forskel for golfsporten i Danmarks største golfklub. Bliv SGK Erhvervspartner her.
Firma aktiviteter
Arrangementer i 2019
Mange kommer til Smørum Golfklub for at få en god dag og en fælles sjov oplevelse. Vi byder alle velkommen til en hyggelig golfdag.
Del med dit netværk!
Her kan du dele siden med dit netværk
på et af nedenstående sociale medier.
Del på facebook
Del på LinkedIn
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Få vores nyhedsbrev med nyheder, specialtilbud og
invitationer til medlemsevents.
* skal udfyldes

Please select all the ways you would like to hear from Smørum Golfklub:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Golfbreaks
Borg & Bigum
Nybo Kessler Malerfirma
Ledøje Isolering ApS
ServiceHuset
Benny Johansen VVS
Bluecyb
Buus Jensen
Print Danmark ApS
CR El & Teknik
EDC Arne Madsen
HCT TOOL A/S
Henry Andersen & Søn A/S
Memira
JSE Ejendomsservice
Open Square
Ballerup Bladet
Cutter & Buck
Galvin Green
CH Solutions
Steen Broby
Smørum Vaskeriteknik